MOON
Alpha One e-Scooter

MOON Alpha One e-Scooter je vaše rješenje u području e-mobilnosti ukoliko tražite učinkovit način prijevoza u slobodno vrijeme ili tijekom u svrhu poslovnih obaveza. Vozite se komforno brzinom do 25 km/h i na prelazite time udaljenosti do 25 km. Za dodatno olakšanje u vožnji, na raspolaganju vam stoji funkcija tempomata te prednjeg i stražnjeg ovjesa. Za maksimalnu sigurnost MOON Aplha ONe e-Scooter je opremljen električkim sustavom protiv blokade prednjeg kotača i prednjim i stražnjim LED svjetlima. Na taj način ste i u nepovoljnim svjetlosnim uvjetima dobro vidljivi i možete sigurno dostići svoj cilj. MOON Aplha One e-Scooter se temelji an aktualnom SEGWAY ES2 Kick Scooter modelu.

5.164,- kn* uklj. 25% PDV.

*Neobvezujuća preporučena cijena

Kataloški broj: MOON401260

Rado vas savjetujemo
Rado vas savjetujemo

Značajke

Brzina
25 km/h

Doseg
25 km

Masa
12,5 kg

Sigurnost
LED prednja i stražnja svjetla

Brzina od 25 km/h

Visokoučinkovita litijeva baterija MOON Alpha One e-skutera omogućuje maksimalnu brzinu od 25 km/h, kako biste brzo stigli na odredište.

Doseg od 25 km

Unutar maksimalnog dosega od 25 km vozite na električni pogon. Za dodatno povećanje komfora vožnje, MOON Alpha One e-Scooter raspolaže opcijom tempomata.

Masa od 12,5 kg

Zbog ukupne mase od svega 12,5 kg MOON Alpha One e-Scooter možete nositi jednom rukom, pa stoga predstavlja idealnog pratitelja na putovanjima. Zahvaljujući funkciji preklapanja možete ga smjestiti udobno u prtljažnik ili ponijeti sa sobom u vlak.

Sigurnost

Za maksimalnu sigurnost MOON Alpha One e-Scooter opremljen je električnom i mehaničkom kočnicom.  Električna kočnica na stupu upravljača dodatno je opremljena antiblokadnim sustavom. Jednostavno i sigurno kočenje stražnjeg kotača omogućuje mehanička kočnica.

Pametna rekuperacija energije

Tijekom vožnje ekološki sustav za rekuperaciju energije sprječava gubitak snage, dok Smart Battery Management System precizno nadzire snagu baterije. 

 

Smartphone aplikacija

Segwayeva Ninebot aplikacija omogućuje izvanrednu kontrolu. Jednim klikom uključuju se zaštita od krađe, te se upravlja osvjetljenjem, ograničenjem brzine i namješta se tempomat ili se prikazuju dijagnoze stanja e-skutera. 

Tehnička svojstva

Cool oprema

Mehanička kočnica
3
Čvrste gume
2
LED prikazi
1
Ukrasno osvjetljenje
4
Tempomat
6
Amortizeri prednjih i stražnjih kotača
5

Ukrasno osvjetljenje

Prilagodite boje ukrasnog osvjetljenja individualno putem aplikacije, prema svom osobnom stilu.  

LED pokazivač

U svakom trenutku prikazuje brzinu vožnje, modus snage, stanje baterije i bluetooth veze. 

LED prednja i stražnja svjetla

Kako biste i po lošoj vidljivosti sigurno stigli na svoje odredište MOON Alpha One e-skuter opremljen je prednjim i stražnjim LED svjetlima.

Opća pitanja

Gdje se smije voziti s e-skuterom?

 Smije se voziti na biciklističkim stazama i trakama.

 

Smije li se e-skuterom voziti i po pješačkim stazama?

Ne, e-skuteri se u principu ne smiju voziti po pješačkim stazama i u pješačkim zonama.

 

Je li za e-skuter potrebna vozačka dozvola?

Ne, samo treba uvažiti odgovarajuće dobno ograničenje.

Koje je minimalna dob za vožnju e-skutera?

Minimalna dob za vožnju e-skutera je 14 godina.

 

Postoji li obveza nošenja kacige?

Ne postoji obveza nošenja kacige, ali se ipak preporučuje da se zaštitite kacigom.

 

Smiju li se na e-skuteru voziti dvije osobe?

 Ne, e-skuteri su odobreni samo za jednu osobu.

 

Podliježe li e-skuter obvezi osiguranja?

U Hrvatskoj e-skuter nije potrebno osigurati. U Njemačkoj, primjerice, sve e-skutere potrebno je osigurati zakonski propisanim osiguranjem od osobne odgovornosti.

 

Ostali Moon proizvodi Start Smart

MOON Protect One

Inteligentna sigurnost za inteligentne vozače. Svejedno je koristi li se kao kaciga za trkaće bicikle, na turama ili u slobodno vrijeme: MOON Protect One kaciga posebice početnicima nudi savršenu kombinaciju sigurnosti, tehnike i stila.

MOON kućni spremnik električne energije

Kompaktni spremnik električne energije za vašu kuću. Bezbrižno pohranjujte i fleksibilno koristite električnu energiju uz maksimalnu kvalitetu i dug vijek trajanja.

Imate li dodatnih pitanja?

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja. Za to popunite naš obrazac za kontakt. Možete nam poslati i e-mail na adresu moon(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr