MOON
VARTA flex storage E

Kreiran za industrijsku primjenu: VARTA flex storage industrijski spremnici električne energije 

Veliki ali fleksibilni - ova krilatica znači sve više u području spremnika energije. Možemo vam ponuditi odgovarajuće modularno rješenje koje će u potpunosti odgovarati vašim potrebama. Ovisno o primjeni, to može biti u području industrije, autokuća ili poljoprivrednih gospodarstava - sustav industrijskih spremnika se uvijek može skrojiti po mjeri. Snaga i kapacitet se mogu kaskadno odabirati. Industrijski spremnici inergije su opremljeni modernom litij-ionskom tehnologijom, koja se može prilagoditi vašim individualnim potrebama.

Vaše prednosti

Sigurnosni koncept s više razina

Pregled svih aktualnih podataka

Proizvod visoke kvalitete "Made in Germany"

Fleksibilnost zbog mogućnosti proširenja

Energija za vašu komercijalnu djelatnost.

VARTA flex storage E

Modularna izvedba VARTA flex storage sustava omogućuje individualnu prilagodbu snage, kapaciteta i funkcija različitim zahtjevima. VARTA flex storage sustavi optimirani su za različite primjene na komercijalnom području - od povećanja vlastite potrošnje preko smanjenja vršnih opterećenja (peak-shaving) do opskrbe strujom za nuždu.

 

Tehnička svojstva

 

Modularni sustav

VARTA FLEX STORAGE E sustav omogućuje fleksibilno proširenje broja jedinica za pohranjivanje, što omogućuje realizaciju individualnih rješenja za korisnike. Sustav se može proširiti od 75 kWh do 750 kWh.

Opcija: sposobnost funkcioniranja kao autonomna mreža

U slučaju nestanka struje VARTA flex storage sustav stvara autonomnu mrežu kako bi se vaš pogon i dalje opskrbljivao energijom. Pritom postrojenja za proizvodnju mogu puniti VARTA flex storage sustav u autonomnoj mreži.

Smanjenje vršnih opterećenja (peak-shaving)

S VARTA flex storage sustavom (vlastita proizvedena) struja se koristi za ograničenje vršnih opterećenja. Na taj se način mogu trajno smanjiti cijene snage.

Fleksibilan i s mogućnošću individualiziranja

Online portal

VARTA sustavi za pohranjivanje energije mogu se integrirati u sustave za upravljanje energijom i komunikacijske sustave vlastitog doma i na taj način pomoći smanjenju troškova za struju. Online portal prikazuje detaljne podatke o punjenju i pražnjenju vašeg VARTA sustava za pohranjivanje energije.

Fleksibilnost

VARTA sustave za pohranjivanje energije moguće je proširiti i nakon instalacije - na taj vam način možemo na raspolaganje staviti optimalan sustav za vaše potrebe.

Proizvod visoke kvalitete "Made in Germany"

Inovativni sustavi za pohranjivanje energije VARTA Storage ispunjavaju najviše standarde u pogledu kvalitete. Vi dobivate zajamčenu kvalitetu i funkcionalnost. 

AUTONOMNO UPRAVLJANJE ENERGIJOM Smanjite svoju ovisnost o javnoj električnoj mreži i prijeđite na MOON kompletna rješenja. Fleksibilna i individualna.

Daljnji MOON proizvodi Cjelovita rješenja

MOON Power Charger 75-300

Individualan i svestran. Posebnost naših brzih punionica je skalabilnost ukupne snage. 

MOON fotonaponski sustav

Proizvodnja energije na licu mjesta: fotonaponski sustavi proizvode ekološku solarnu električnu energiju.