Naš koncept energije za budućnost Za vaš dom još danas

MOON rješenja za privatne korisnike impresioniraju svojim elegantnim dizajnom, kompaktnošću i jednostavnim rukovanjem.

MOON
Wallbox Basic

Snaga punjenja do 11 kW
1
Jednostavan, siguran, brz
2
Uklj. DC modul struje kvara
3

MOON
2Go mobilni punjač

Bluetooth i smartphone aplikacija
1
Namjestiva struja punjenja
2
Može se posvuda koristiti
3

MOON
Wallbox Connect

Snaga punjenja do 2x 22 kW
1
Smart Grid upravljanje
2
Integracija podataka preko OCCP-a
3

MOON
AC Charger

Inteligentna stanica za punjenje vozila
1
Do 2 mjesta za punjenje
2
Dinamično upravljanje opterećenjem
3

MOON
Wallbox Community

Inteligentna tehnologija punjenja
1
Modusi punjenja "power" i "smart"
2
Snaga punjenja do 22 kW
3

MOON
Kućni spremnik

10 godina jamstva
1
10.000 ciklusa punjenja
2
„Made in Germany“
3

PLUG & PLAY

Krilatica glasi Plug & Play: tako se sustavi mogu jednostavno instalirati i brzo povezati s već postojećim fotonaponskim sustavom. Oni funkcioniraju potpuno automatski i bez održavanja. Na taj ćete način, uz pomoć MOON rješenja, sigurno i brzo  puniti vaš električni automobil.

MOON KOMPLETNI SUSTAV

S MOON kućnim spremnikom privremeno pohranjujete energiju koju je proizveo vaš fotonaponski sustav, postajete neovisniji o vašem opskrbljivaču  električnom energijom i možete premostiti nestanke struje.

Dodatni MOON proizvodi Proizvodnja i pohranjivanje električne energije

MOON fotonaponski sustav

Proizvodnja energije na licu mjesta: fotonaponski sustavi proizvode ekološki prihvatljivu solarnu električnu energiju. Kontaktirajte nas i pružit ćemo vam daljnje informacije.

MOON kućni spremnik

Privremeno pohranite čistu solarnu električnu energiju koju je proizveo fotonaponski sustav i kasnije je koristite za punjenje svog električnog automobila. 

Često postavljana pitanja

Na što moram obratiti pozornost prilikom kupnje wallbox punionice?

Ovisno o postojećoj kućnoj instalaciji i željenom električnom vozilu treba obratiti pozornost na sljedeće parametre: snagu punjenja wallbox punjača, snagu punjenja vozila, tip utikača, prikladnost wallbox punionice za vanjsko korištenje, integraciju u smart home rješenja, mogućnosti zaključavanja wallbox punionice i integraciju u obračunske sustave.

Kako se moja wallbox punionica opskrbljuje strujom?

Načelno za opskrbu vašeg električnog vozila električnom energijom postoje dvije mogućnosti, korištenje postojećeg ugovora o opskrbi električnom energijom ili instalacija fotonaponskog sustava.

S fotonaponskim sustavom proizvodite svoju vlastitu solarnu električnu energiju i svaki dan štedite na troškovima opskrbe električnom energijom. Višak solarne električne energije teče ili u kućni spremnik pa se može ponovno koristiti ili izravno u vaše e-vozilo za punjenje baterije.

Koje su prednosti kombiniranja MOON wallbox punionice i MOON kućnog spremnika?

Odabirom MOON wallbox punionice kao i MOON kućnog spremnika odlučujete se za proizvode visoke kvalitete koji se razvijaju i proizvode na suvremen način.

Iz povezivanja ovih dvaju proizvoda s fotonaponskim sustavom proizlaze još i dodatne prednosti: proizvodnjom svoje vlastite električne energije na licu mjesta činite se neovisnijima o opskribljivačima električnom energijom. Višak električne energije, koji ne možete odmah potrošiti u domu, možete pohraniti i preko MOON wallbox punionice u svoje vozilo koje ćete puniti energijom koju ste sami proizveli.

Ima li smisla kombinacija MOON wallbox punionice i MOON kućnog spremnika bez obzira na fotonaponski sustav?

Kombinacija dvaju elemenata i bez povezivanja s fotonaponskim sustavom načelno može imati smisla, primjerice ako u svoj kućni spremnik želite privremeno pohranjivati električnu energiju po noćnoj, nižoj tarifi i potom je koristiti za punjenje svog e-vozila.

Gdje mogu dobiti stručni savjet za usklađivanje fotonaponskog sustava, wallbox punionice i kućnog spremnika?

Marka Moon kroz zastupništvo Porsche Croatije vaš je kontakt-partner za sva pitanja o e-mobilnosti. Molimo vas pošaljite svoje pitanje na e-mail adresu: moon(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr

Imate li dodatnih pitanja?

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja. Za to popunite naš obrazac za kontakt. Možete nam poslati i e-mail na adresu moon(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr