MOON
2Go kompletni set

Idealno za vaš dom, ali i za put

Komplet MOON2Go sadrži punjač MOON2Go uključujući komplet adaptera, koji se sastoji od triju različitih tipova utikača smještenih u praktičnoj torbi. Punjač MOON2Go prvi je "wallbox" koji se u samo nekoliko poteza može pretvoriti u mobilni punjač. Zahvaljujući CEE priključcima punjač MOON2Go k tomu nudi način uporabe Plug & Play. Pomoću adaptera s funkcijom automatskog prepoznavanja u svakom ćete trenutku moći upotrebljavati struju iz svih utičnica odobrenih u EU-u sa snagom punjenja do čak 22 kW pri čemu snagu punjenja u svakom trenutku možete ograničiti putem mobilne aplikacije, sukladno vašim željama. Za vašu neograničenu fleksibilnost - posvuda, brzo i sigurno punjenje e-vozila.

 

9.537,-kn * uklj. 25% PDV.

*Neobvezujuća preporučena cijena

Kataloški broj: MOON20271

Rado vas savjetujemo
Rado vas savjetujemo

Značajke

Snaga punjenja
do 22 kW

Rukovanje
preko aplikacije

Proizvod visoke kvalitete
Made in Austria

Sigurnost
integrirana zaštita od struje kvara

Brzo i sigurno punjenje na svim mjestima

Za velik broj marki

MOON2Go Charger raspoloživ je s priključkom tipa 1 ili tipa 2 na vozilu, pa je tako prikladan za velik broj električnih automobila. Automatskim prepoznavanjem adaptera struja punjenja automatski se ograničava na maksimalno odobrenu visinu MOON2Go adaptera.

10x brže punjenje

Dok većina isporučenih kabela za punjenje električnih automobila nudi samo do 10 ampera na jednoj fazi (2,3 kW), MOON2Go Charger može puniti s maksimalno 32 ampera na tri faze. To uz 22 kW omogućuje gotovo deset puta veću snagu punjenja.

Proizvod visoke kvalitete "Made in Austria"

MOON2Go Charger razvija se i proizvodi u Štajerskoj u Austriji. Za nas je najviša kvaliteta na prvom mjestu - na taj način osiguravamo maksimalno dugo zadovoljstvo punjenja vašeg e-vozila. 

 

MOON2Go smartphone aplikacija

Napunjena količina energije
1
Eksportiranje statistika o punjenju
2
Prikaz troškova električne energije, uštede CO2, dosega
3
Ograničenje količine energije koju treba napuniti
4
Statistike punjenja, funkcija eksporta, brojač ukupne energije i još mnogo toga
5
Kontinuirano namještanje struje punjenja između 6A i 32A
6
Pregled jakosti struje, napona i snage za sve faze
7
Pokretanje ili završavanje punjenja
8

Mobilno upravljiv

Upravljajte svojim MOON2Go kompletnim setom sasvim jednostavno preko vaše MOON2Go aplikacije. 

 

Potpuna transparentnost

Prikaz troškova električne energije, uštede CO2, mjerenje snage, bilježenje napunjene količine energije, kontrola za sve faze i još mnogo toga.

VIŠE FLEKSIBILNOSTI

Zbog jednostavnog rukovanja: pokretanje ili završavanje postupka punjenja, kontinuirano namještanje struje punjenja, ograničenje količine energije koju treba napuniti i još mnogo toga. 

Tehnička svojstva

Automatsko prepoznavanje adaptera

Ako se koristi adapter kompletnog seta, tada ga mobilna jedinica za punjenje automatski prepoznaje i ograničava struju punjenja na maksimalno dopuštenu visinu - za još veći komfor i sigurnost. Na taj se način može spriječiti nenamjerno previsoko namještena struja punjenja.

Namjestiva struja punjenja

S MOON2Go Chargerom moguće je struju punjenja fleksibilno namještati pritiskom na gumb. Rukovanjem preko smartphone aplikacije moguće je čak i kontinuirano namještanje. Na taj se način svaka standardna utičnica može koristiti u njenoj punoj snazi ili ograničiti na željenu vrijednost.

Integrirano mjerenje struje & mjerna jedinica energije

MOON2Go Charger stalno mjeri struju i napon na sve tri faze kao i napunjenu količinu energije. Najveću moguću preglednost i transparentnost osigurava smartphone aplikacija koja prikazuje odgovarajuće stanje napunjenosti te bilježi i analizira vrijednosti.

Zaštita od krađe i manipulacije


Tijekom i nakon punjenja MOON2Go Charger zaštićen je od krađe automatskim blokiranjem utičnice za punjenje. Charger dodatno nudi sveobuhvatnu zaštitu od nedopuštenog namještanja struje punjenja.

Bluetooth veza

MOON2Go može preko bluetootha LE (Low Energy) komunicirati sa svakim smartphoneom. Ova aplikacija posjeduje funkcije kao što su daljinsko upravljanje, monitoring faza, analiza troškova i energije kao i blokiranje jedinice uređaja za rukovanje.

Trofazno punjenje

Za racionalna vremena punjenja izmjeničnom strujom od presudnog je značaja mogućnost korištenja sve tri faze 400 V trofazne mreže. MOON2Go kompletni set ima ovu trofaznu sposobnost i stoga vrijeme punjenja može ubrzati trostruko u usporedbi s jednofaznim jedinicama za punjenje.

AUTONOMNO UPRAVLJANJE ENERGIJOM Smanjite svoju ovisnost o javnoj električnoj mreži i prijeđite na MOON kompletna rješenja. Fleksibilna i individualna.

Daljnji MOON proizvodi Idealni za dom

MOON Wallbox Basic

Prirodna evolucija upravljanja punjenjem za vaš dom. Kompatibilan sa svim električnim i plug-in hibridnim vozilima. Bez obzira je li riječ o garažama, podzemnim garažama, nadstrešnicama za automobil ili parkirnom mjestu.

MOON kućni spremnik

Privremeno pohranite čistu solarnu električnu energiju koju je proizveo fotonaponski sustav i kasnije je koristite za punjenje svog električnog automobila.